Hotellet vi bor på har olika teman i matsalen varje dag. Hittills har det varit irländskt/spanskt och ikväll Skandinaviskt, vilket kändes som svenskt, men inte vet jag hur övriga skandinaver uppfattade det.
Eller vad sägs om
- bakad potatis med skaldjursfyllning
- köttbullar
- ugnsbakad lax
- kåldolmar
- julskinka med rödkål
- semlor
Det är alltid trevligt med valmöjlighet så vi gick till ”vår” kock och fick svärdfisk och entrecote. Till det åt vi smör och två örtsåser. Både gott och vällagat. Jag försöker göra bra val för att jag vill och jag behöver inte testa allt på en buffet bara för att det finns. Jag har testat allt möjligt i hela mitt liv och mått både dåligt och blivit sjuk därefter. Det är inte värt eländet. Nuförtiden försöker jag äta så rätt det går i de flesta situationer och då mår jag bäst både i närtid och långt senare.
Jag har haft lite interna problem sen bönorna på Arlanda, men jag tror det rett upp sig nu.
Lite kul var det ändå att se hur de uppfattar vår mat och särskilt med semlan som en knorr på slutet.
Tack för att du läste, välkommen tillbaka
Kanske kan du berätta om LCHF.
Så långt har jag inte tänkt. Det är väldigt mycket folk här och mest tyskar och holländare tror jag. Det låter så i alla fall.